Boomverzorging

Het onderhoud aan bomen is een specialisme dat u aan experts moet overlaten.

Vakkundig onderhoud van uw boom of bomen.

Luijendijk Hoveniers heeft niet alleen het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw (bedrijfs-)tuin in de groene vingers, maar ook de verzorging van bomen.

Het onderhoud aan bomen is een specialisme dat u aan vakmensen moet overlaten. Wij hebben het materieel en de kennis in huis om uw bomen goed te verzorgen.

In uw tuin staan misschien wel fraaie (fruit-)bomen. Zij bepalen de sfeer en karakter van uw tuin. Een goede reden dat u aandacht wilt geven aan de verzorging van deze bomen.

Binnen ons bedrijf hebben wij ruime ervaring met onderhouden van bomen. Iedere boom heeft om gezond te blijven onderhoud nodig. Het onderhouden en snoeien van bomen is werk voor specialisten.

Onze vakmensen weten als geen ander hoe dit moet, of het nu gaat om aanplanten, begeleiding- of uitdunningssnoei. Luijendijk Hoveniers helpt u bij het onderhoud van uw bomen / boomverzorging!

Boomverzorging

Wij hebben een erkende boomverzorger in dienst, zijn ervaren met klimtechnieken en hebben waar nodig hoogwerkers tbv boomverzorging.

U kunt bij ons terecht voor:

Contact

Heeft u vragen over boomverzorging of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, blader dan door naar de contactpagina, of bel Luijendijk Hoveniers, telefoon 0575 – 43 16 93.

Een goed doordacht en creatief ontwerp is de basis voor elke bijzondere tuin. Hierbij vormen uw wensen, gevoel voor ruimte en sfeer het belangrijkste uitgangspunt.

Wordt het onderhoud van uw tuin u te veel, of is het gewoon niet uw hobby? Geen probleem, een voor- of najaarsbeurt, het hele jaar door, of alleen tijdens uw vakantie.

Voor het snoeien, rooien en verplanten van bomen beschikken wij over erkende boomverzorgers. We kunnen kapvergunningen aanvragen, boomstobben wegfrezen, ...