Tuinontwerp & aanleg

Binnen ons bedrijf ontwerpen wij zelf op creatieve wijze tuinen. Met bijna 40 jaar ervaring kunnen wij spreken van een specialisatie voor tuinontwerp.

Tuinontwerp

Wij zien ontwerpen als een proces, waarbij kennis, creativiteit, gevoel voor ruimte & sfeer bepalend zijn voor het eindresultaat.

Een goed uitgedacht en creatief ontwerp is de basis voor elke bijzondere tuin. Bij het ontwerpen zorgen wij voor de toegevoegde waarde, een gevoel van herkenning en erkenning bij onze opdrachtgevers. De tuin moet het karakter van de eigenaar en het huis weerspiegelen. Dat is bij elk ontwerp weer een nieuwe uitdaging. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met alle tuinwensen en eventueel beperkende factoren. Daarom vinden wij overleg met open visie belangrijk voor het kunnen maken van een geheel passend tuinontwerp.

Ontwerpen variëren van een schets tot totaal ontwerp met de daarbij behorende uitvoeringstekeningen of visualisaties. Indien nodig leveren wij ook gedetailleerde beplantingsplannen voor uw nieuwe tuin.

In de ontwerpfase werken wij regelmatig samen met gerenommeerde tuinarchitecten.

Wilt u zelf de tuin aanleggen of laten aanleggen? Wij kunnen u daarbij begeleiden of adviseren en zorgen desgewenst dat u ideeën op papier worden vertaald.

Aanleg van tuinen

Luijendijk Hoveniers kan u helpen bij de aanleg van uw tuin. Wij verzorgen onder andere:

Contact

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, blader dan even door naar het contactformulier, of bel met Luijendijk Hoveniers, telefoon 0575 – 43 16 93.

Een goed doordacht en creatief ontwerp is de basis voor elke bijzondere tuin. Hierbij vormen uw wensen, gevoel voor ruimte en sfeer het belangrijkste uitgangspunt.

Wordt het onderhoud van uw tuin u te veel, of is het gewoon niet uw hobby? Geen probleem, een voor- of najaarsbeurt, het hele jaar door, of alleen tijdens uw vakantie.

Voor het snoeien, rooien en verplanten van bomen beschikken wij over erkende boomverzorgers. We kunnen kapvergunningen aanvragen, boomstobben wegfrezen, ...