Over ons

In ’t kort… over ons

Zo’n 40 jaar geleden verhuisde Jaap Luijendijk naar Warnsveld waar hij, samen met zijn vrouw Anke, Luijendijk Hoveniers heeft opgebouwd.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de Gelderse Achterhoek en staat synoniem voor degelijkheid en betrouwbaarheid.

Robert Wijnhoven en Marcel Blom, hebben het bedrijf in 2015 overgenomen. Wij zijn beide al ruim 20 jaar werkzaam bij Luijendijk Hoveniers en houden van een persoonlijke aanpak en heldere afspraken.

Dagelijks zijn wij samen met 15 vakbekwame en gemotiveerde medewerkers op pad om de klussen zorgvuldig te klaren.

Efficiënte werkmethoden

Luijendijk Hoveniers biedt nagenoeg elke denkbare dienst op het gebied van ‘groei en bloei’. Wij ontwerpen zelf tuinen en werken geregeld samen met tuinarchitecten.

Of het nou enkele vierkante meters privétuin of zelfs meerdere hectaren bedrijfsgroen betreft, wij verzorgen met passie en ‘gevoel voor groen’ de aanleg of het onderhoud hiervan.

Zorgvuldig, snel en toch opvallend scherp geprijsd. Dit dankzij efficiënte werkmethoden, een modern machinepark en een vakkundig en geroutineerd team dat er elke dag weer voor gáát. Kortom, als klant bent u altijd verzekerd van een professionele en op-en-top betrouwbare groenpartner, en… als vanzelfsprekend kwaliteit. Ongeacht de omvang van de opdracht.

Meer informatie

Voor specifieke informatie verwijzen wij u graag naar de pagina’s particulier (eigenaren van privétuinen) en zakelijk (bedrijven, instellingen, zorgcentra en gemeenten).

Contact

Wilt u aanvullende informatie of een afspraak maken, dan kunt u bellen met ons kantoor: 0575 – 43 16 93.

Voor direct contact met Robert of Marcel kunt u bellen of mailen naar:

Robert: 06 536 924 85 (robert@luijendijk-hoveniers.nl)
Marcel: 06 547 555 77 (marcel@luijendijk-hoveniers.nl)

Een goed doordacht en creatief ontwerp is de basis voor elke bijzondere tuin. Hierbij vormen uw wensen, gevoel voor ruimte en sfeer het belangrijkste uitgangspunt.

Wordt het onderhoud van uw tuin u te veel, of is het gewoon niet uw hobby? Geen probleem, een voor- of najaarsbeurt, het hele jaar door, of alleen tijdens uw vakantie.

Voor het snoeien, rooien en verplanten van bomen beschikken wij over erkende boomverzorgers. We kunnen kapvergunningen aanvragen, boomstobben wegfrezen, ...