Tuinonderhoud

Regelmatig en goed tuinonderhoud zorgt voor een blijvend gezonde tuin waar u veel meer plezier van heeft.

Onderhoud

Dagelijks gaan onze gemotiveerde onderhoudsploegen de weg op om in de tuinen bij onze klanten de nodige onderhoudswerkzaamheden te verrichten.

Deze onderhoudswerkzaamheden bestaan uit:

In de herfst kunnen wij helpen bij het verwijderen en afvoeren van gevallen blad uit goten, van platte daken, carports en tuin.

Onderhoud tijdens uw vakantie

Gaat u met vakantie en is er niemand in uw omgeving die uw tuin kan onderhouden? Wij helpen u graag in de vakantieperiodes met uw gazononderhoud / tuin, zodat u heerlijk van uw vakantie kunt genieten en bij thuiskomst niet meteen de tuin in hoeft!

Contact

Uw tuin is constant in beweging en vraagt regelmatig aandacht. Regelmatig tuinonderhoud komt de groei en bloei van planten in uw tuin ten goede. Is uw tuin eenmaal goed op orde, dan is het bijhouden ervan door een vakman minder werk dan u denkt.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, scroll dan even door naar het contactformulier, of bel met Luijendijk Hoveniers, telefoon 0575 – 43 16 93.

Een goed doordacht en creatief ontwerp is de basis voor elke bijzondere tuin. Hierbij vormen uw wensen, gevoel voor ruimte en sfeer het belangrijkste uitgangspunt.

Wordt het onderhoud van uw tuin u te veel, of is het gewoon niet uw hobby? Geen probleem, een voor- of najaarsbeurt, het hele jaar door, of alleen tijdens uw vakantie.

Voor het snoeien, rooien en verplanten van bomen beschikken wij over erkende boomverzorgers. We kunnen kapvergunningen aanvragen, boomstobben wegfrezen, ...